TYÖMAAVALVONTA

KOKONAISUUDEN HALLINTAA AMMATTITAIDOLLA

Työmaavalvonta on sekä rakennuttajan, että tilaajan suorittamaa valvontaa aikataulusta, laadusta ja kustannuksista. Työmaavalvoja osallistuu työmaakokouksiin ja neuvotteluihin, sekä varmistaa niissä tehtyjen päätösten toteutumisen.  Lisäksi työmaavalvojan tehtävänä on työmaalla tehtävä dokumentointi esim. puutteista, virheistä ja työmaan tilanteesta. Lyhyesti voisi todeta, että työmaavalvojan tehtävänä on valvoa rakennuttajan etuja, sekä toimia rakennuttajan yhteyshenkilönä työmaan aikana.

 

Työmaavalvojan valtuudet ja vastuut on syytä käydä toimeksiannon alussa huolellisesti läpi. Työmaavalvojan vastuista ja valtuuksista tulee myös tiedottaa muita rakennusprojektissa mukana olevia, kuten urakoitsijaa.

 

Tarjoamme seuraavat työmaavalvontatyöt ammattitaidolla:

- Märkätilojen valvonta

- Korjaustöiden valvonta

- Uudisrakentamisen valvonta

- Rakennustyön valvonta

 

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

AMMATTITAITOINEN

JA ALALLA PITKÄÄN TOIMINUT TYÖMAAVALVOJA

PUOLUEETON ASIANTUNTIJA URAKOITSIJAN JA TILAAJAN VÄLILLÄ

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Rakennusvalvonta J. Lehmus tarjoaa työmaavalvontaa (mm. märkätilojen valvonta, korjaustöiden valvonta, uudisrakentamisen valvonta)  alueilla

 Päijät-Häme: Lahti, Nastola, Orimattila, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä,  Padasjoki ja Sysmä.

Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

 

© 2015 RAKENNUSVALVONTA LEHMUS